Starters (KOUD)
-
Proto piato - Anti pasti
-
Skordo Voutiro
(huisgemaakte kruidenboter met knoflook & kruiden)
7,75 -
Tzatziki
(opgeklopte Griekse volle yoghurt met verse knoflook, komkommer & dille)
8,75 -
Elies & Piperakia
(verschillende soorten olijven & pepers)
8,50 -
Piato Alifes
(broodplankje met diverse spreads)
13 -
Melitzana
(gegrilde aubergine mousse met verse tuinkruiden,knoflook & olijfolie)
8,75 -
Feta
(100% feta kaas uit Midden-Griekenland met olijfolie en verse oregano uit de bergen van Thracië)
9,75 -
Plateau de Mezé (vanaf 2 personen)
(royale proeverij van Mediterraanse hapjes zowel koud als warm)
15,5 p.p. -
Carpaccio el Classico
(Dun gesneden runderhaas met rucola, vlokken van Parmezaanse kaas,
14,75 -
Choriatiki Salata
(salade van het platteland met een mix van sla, tomaat, komkommer,
13,5 -
Aris Gyros Salata
(geroosterd gyrosvlees met een mix van sla, tomaat, komkommer & ui,
15,5 -
Rocca Salata
(rucola met verse tomaat, parmezana vlokken, gebroken walnoten,
10,75
Alle voorgerechten worden geserveerd met steenovenbrood
Starters (WARM)
-
Proto piato - Anti pasti
-
Keftedakia in salsa
(100% rundergehakt rolletjes in een tomaat-basilicumsaus)
9,75 -
Dolmadakia
(gevulde wijnbladeren met rijst, diverse tuinkruiden & geserveerd met tzatziki)
8,75 -
Feta saganaki
(gebakken 100% fetakaas in een krokant jasje met sesam & honing)
12 -
Skoumbri Filetto
(licht gerookt en gegrilde makreelfilet met verse oregano, fijngesneden lente-ui & knoflookdressing)
10,75 -
Spanakopita
(filodeeg gevuld met een mix van verse bladspinazie & 100% fetakaas uit de oven)
12 -
Kalamari Tiganito
(Gebakken inktvis, gesneden in ringen geserveerd met tzatziki-saus)
13,5 -
Kotoboutaki
(6 gebakken kipkluifjes met piri piri saus)
9,75 -
Florines
(geroosterde zoete puntpaprika gevuld met een mix van 100% fetakaas, rucola en lente-ui)
11,5 -
Bougiourdi
(100% fetakaas met verse tomaatschijfjes, geraspte kaas & chilivlokken uit de oven)
12 -
Garides Souvlaki
(aan een spies geregen gegrilde gamba’s overgoten met een knoflookdressing)
16,5 -
Manitaria Aglia e Olio
(gebakken champignons met verse knoflook, olijfolie, balsamico-crème & peterselie)
10,75 -
Soep van de dag
(voor meer informatie kunt u terecht bij ons personeel)
8,5
Alle voorgerechten worden geserveerd met steenovenbrood
Main
-
Old greek grill cuisine
-
Gyros
(geroosterd & gesneden varkensprocureur met ui, tzatziki & manestra)
23 -
Païdakia
(lamskoteletten met tzatziki & manestra)
29 -
Filetto di Manzo
(runder ossenhaas met een mix van verse gebakken groenten & geserveerd met rijst a la fourno)
35 -
Kotopoulo Filetto
(kipfilet met tzatziki & manestra)
22,5 -
Spala Pontiki
(2 royale runder diamanthaas tournedos met een mix van versegebakken groenten & geserveerd met rijst a la fourno)
31 -
Moschari Brizola
(T-bone Steak (+/- 500 gram) met tzatziki & rijst a la fourno)
39 -
Mykonos Mixed Grill
(gyros, souvlaki & kipfilet geserveerd met tzatziki & manestra)
25,25
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken friet.
Main
-
Vegatarische gerechten
-
Vega Chortofagi
(een royale proeverij van verschillende Mediterraanse gerechten)
29 -
Vega Gyros
(in stukjes gebakken vegetarische kip geserveerd met een mix van verse groente, tzatziki & manestra)
25 -
Manestra a la Fourno
(Griekse noodlepasta met tomaat-basilicumsaus, lente-ui
19
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken friet.
Main
-
Specialiteiten uit de pan of oven
-
Tigania Kotopoulo
(in stukjes gebakken kipfilet met een mix van verse paprika’s & champignons geserveerd in een Metaxa roomsaus met rijst a la fourno)
27 -
Artemis
(in stukjes gebakken runderdiamanthaas met een mix van verse paprika’s & champignons geserveerd in een roomsaus met rijst a la fourno)
29,5 -
Mousaka Classic
(Ovengerecht van gebakken aardappels, aubergine & rundergehakt,
26,5 -
Giouvetsi Gyros
(ovengerecht van gyrosvlees, tomaat, buffalo mozzarella, lente ui, kaas & room geserveerd met rijst a la fourno)
27 -
Arnaki Kokkinisto
(stukjes lamsvlees in tomaat-basilicumsaus, geserveerd op een bedje van tagiatella – linguine met 100% fetakaas)
30
* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken friet.
Main
-
Vis gerechten
-
Solomos en papillotte
(zalm uit de oven in perkamentpapier met schijfjes tomaat, dille & olijfoliegeserveerd met rijst a la fourno)
27,25 -
Scampies
(8 grote gebakken garnalen met kop & staart, afgeblust met een knoflook-,
29 -
Kalamarakia
(gebakken inktvisringen geserveerd met tzatziki & rijst a la fourno)
26 -
Bakaliaros
(3 kabeljauwfilets gebakken in een krokant jasje geserveerd met knoflooksaus & rijst a la fourno)
26
Junior plates
-
Kindermenu
-
Gyros
(geroosterd gyrosvlees geserveerd met friet, mayonaise & ketchup)
12 -
Kotoboukies
(6 kipnuggets geserveerd met friet, mayonaise & ketchup)
12 -
Loukaniko
(frikandel geserveerd met friet, mayonaise & ketchup)
12
Sauces
-
Saltsa - Salsa
-
Champignon roomsaus
3,5 -
Peperroomsaus
3,5 -
Piri piri saus
2,75 -
Knoflooksaus
1,5 -
Mayonaise
1 -
Ketchup
1
Desserts
-
Epidorpio - Dolce
-
Baklava & ijs
(huisgemaakte baklava van filodeeg gevuld met walnoten
11,5 -
Dame blanche
(vanille-ijs met warme chocoladesaus)
9,5 -
The classic Greek
(Griekse yoghurt met honing & walnoten)
11 -
To share but not to share
(een combinatie van verschillende taartjes, ijs & vers fruit voor 2 personen)
21 -
Tiramisu
(klassiek Italiaans dessert gemaakt van koffie & disaronno)
9,5 -
Karidopita
(huisgemaakte walnotentaart met ijs & slagroom)
9,5 -
Nano
(kinderijs)
7,5 -
Alle gebakjes zijn gemaakt door oma Martha
Side plates
-
Synodeftika - Contorno
-
Extra Gyros
(geroosterd & gesneden gyrosvlees met ui)
13,5 -
Manestra
(Griekse noodlepasta)
5,5 -
Rizi a la Fourno
(witte rijst uit de oven)
5,5 -
Patates Tiganites
(verse boerenfriet)
5,5 -
Griekse pita brood - steenovenbrood
2,75 -
Kruidenboter
(huisgemaakte kruidenboter met steenovenbrood)
6,75 -
Gigantes Fasolia
(grote witte bonen in tomatensaus)
6,75
Voedselallergie?
In onze producten kunnen verschillendesoorten allergenen aanwezig zijn.
Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het een medewerker.
We helpen u graag.
Alle kindergerechten worden geserveerd met een frisse salade
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met vers gebakken friet