Met een koksdiploma op zak en een heldere visie voor ogen was er nog maar één doel te bereiken; het openen van een eigen restaurant. In 1988 werden de deuren van Grieks Restaurant Akropolis voor de eerste keer geopend door Pascal en Martha. Door de juiste dosering van chemie, kennis en doorzettingsvermogen te combineren wist dit duo het restaurant tot een succes te brengen. Dertien jaar lang genoot Hoogeveen van een authentiek en traditioneel stukje Griekenland. De drijvende krachten achter dit restaurant waren de onderscheidende kookkunsten van Pascal en het excellente gastvrouwschap van Martha. Echter, besloten de grondleggers van Grieks Restaurant Akropolis in 2001 de deuren te sluiten en zich te richten op een nieuw hoofdstuk.
Na een lang avontuur in Griekenland te hebben beleefd is er veel tijd en ruimte geweest voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van food and beverage. Door samenwerkingen met getalenteerde chefs uit de Mediterrane streken zijn er veel vernieuwende ideeën ontstaan voor traditionele recepten. Deze culinaire reis heeft een enorm impact gecreëerd op het heden en vormt een grote inspiratiebron voor de toekomst. De keuken van Restaurant Akropolis presenteert gevarieerde gerechten uit de Mediterrane landen. Met deze energie en insteek staan Pascal en Martha weer klaar om u hartverwarmend te ontvangen in het vernieuwde restaurant Akropolis.